• Home  / 
  • 5 gode teleskopstiger

5 gode teleskopstiger

5 gode teleskopstiger

Den billigste

Work-IT er den billigste teleskopstige vi har fundet, og er perfekt til boligen eller til håndværkeren der kun skal bruge den sporadisk. Den fylder ikke særlig meget, men kan alligevel tåle en belastning på 150 kg., og blive 320 centimer lang, så den kan sagtens bruges til stort set alle formål.
Bedste pris: 899,- på Stigefabrikken.dk

Den kompakte

En kompakt teleskopstige fra Wibe er et rigtigt godt bud på en stige der ikke fylder særlig meget, men stadig kan bruges som primær stige. Teleskopstigen fylder kun 480×770 mm når den er klappet helt sammen, og man klapper den simpelthen ud trin for trin når man skal bruge den.

Bedste pris: 1904,- på Stigefabrikken.dk

Platformen

Det er meget smart med en stige, men til mange opgaver er det i virkeligheden rigtig rart at have en platform, sådan at man kan arbejde på et lidt bredere areal. Denne platform løfter dig næsten en meter op i højden, samtidig med at du får 130 centimers brede du kan gå rundt på. Den er lavet i aluminium så den ikke vejer for meget.

Bedste pris: 4442,5 på Stigefabrikken.dk

Den høje

Hvis du skal helt op i højden skal du have fat i denne Telesteps stige. Her kan du nemlig udvide den til hele 380 centimeter når den er foldet helt ud – så burde du kunne nå det meste. Alligevel fylder den ikke mere når den er klappet sammen end at du kan have den liggende i en almindelig personbil eller under sengen uden besvær.

Bedste pris: 3056,81 på Stigefabrikken.dk

Multistigen

Hvis du gerne vil have fat i en stige der kan klare både det ene og det andet skal du have fat i en multistige. Den er lavet til professionelt brug og kan klare en lang række forskellige opgaver. Den er måske lidt forvirrende i starten, men når først man får greb om det bliver man lykkelig over at kunne erstatte de mange forskellige stiger man har med en enkelt.

Bedste pris: 3743,75 på Stigefabrikken.dk